Canon en NMS
Ondanks dat Canon zijn marktaandeel afbouwt en nu opheft, blijft NMS juist volop actief met deze microfilm-scanners, die nog altijd voldoen aan de nieuwste EN normen zoals verplicht gesteld in 2006 (WEEE en RoHS). De huidige Canon microfilm devices worden geleverd met (gratis) CapturePerfect software en zijn tevens voorzien van USB 2.0- en SCSI-2-interface met Isis en Twain drivers. Voor 16/35 mm cartridge- of rolfilm, fiche, ANSI & 3M cartridges, jackets en vensterponskaarten.
Daarnaast is NMS echter ook leverancier van andere merken zoals Kodak, Bell&Howell, Indus, Microvue en Mekel/Uscan (Crowley). Evenals andere minder bekende merken.

Internationaal actief
Als geautoriseerd dealer van een veelvoud aan merken, zijn wij actief door heel Europa en daarbuiten, van producten tot service. NMS verzorgt een breed pakket aan oplossingen en diensten, tegen betaalbare prijzen. Wij bieden ook trainingen, workshops en demosessies, evenals de verkoop van grondig refurbished modellen (demo/inruil) tegen een aantrekkelijke prijs (o.a. microfiche/rolfilm).