National Multiple Services (NMS) is sinds jaren gespecialiseerd in digitalisatie middels het leveren, repareren en onderhouden van microfilm-, document- en boekscanners, betaaloplossingen, (maatwerk) software en diverse speciale diensten op het gebied van professioneel informatiemanagement.

De toekomst van het verleden
Op zoek naar de juiste digitalisering voor het behoud van uiteenlopende documenten, focust Zeutschel zich al 50 jaar op het innoveren van alle processen in documentvastlegging en het verwerken plus aanbieden van deze gegevens middels analoge en digitale systemen alsmede door het scannen met o.a. microfilm technologie.

Gerenomeerd in gebruik
Zeutsel’s scansystemen worden wereldwijd gebruikt door gerenommeerde archieven, bibliotheken, universiteiten, kadasters maar ook commerciële bedrijven en service providers. Met recht spreekt Zeutschel over zichzelf als: ‘De toekomst van het Verleden’.

NMS levert naast alle boekscanners van Zeutschel (formaat: A0, A1, A2, A3), ook die van SMA, Indus, Treventus, Kirtas en ‘upcoming’ merken zoals Digital Leader.