De juiste keuze
Het kiezen van de juiste documentscanner is niet eenvoudig. Zaken als papiersoort, scankwaliteit, ‘moeilijke’ documenten met achtergrondkleuren, doorslagen, etc. bemoeilijken het beantwoorden van uw behoefte. Allerlei andere factoren zullen uw keuze ook beïnvloeden. Zoals de integratie met een documentbeheer-systeem of specifieke scansoftware van belang kan zijn.
NMS geeft u een deskundig én onafhankelijk advies (wij vertegenwoordigen alle gerenommeerde merken als Canon en Kodak) en wij begeleiden u tot ver na de aanschaf bij het maken van uw keuze.

Gebruiksvriendelijke oplossingen
De missie van NMS is het leveren van doeltreffende en passende producten, diensten en adviezen op het gebied van professioneel informatie management. Wij hanteren hiervoor een hoogwaardige samenwerking met onze toeleveranciers én klanten (zoals het Nationaal Acrhief en de Koninklijke Bibliotheek). De wensen van opdrachtgevers vertalen wij met kennis en plezier in effectieve, betaalbare en gebruiksvriendelijke oplossingen. NMS levert o.a. ook documentscanners van Panasonic, Epson en Fujitsu.